banner



Σεισμοσ Ελασσονα : ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ : Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας.

Οι άνδρες μεταφέρθηκαν για καθαρά προληπτικούς . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ο σεισμός στην ελασσόνα, μεγέθους 6 ρίχτερ, άφησε πίσω του καταστροφές σε μεσοχώρι και δαμάσι, με τους κατοίκους να παραμένουν μακριά από τα . Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας.

Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της κυριακής (08/08) στην ελασσόνα. ΕÎ
ΕÎ"ΚÎ'ΙΝΙÎ'ΖΕΤÎ'Ι ΤΟ ΜΙΝΙ ÎœÎ'ΡΚΕΤ - ΚÎ'ΦΕ "Η Î"ΕΙΤΟΝΙÎ' ÎœÎ'Σ" ΣΤΟΝ from paidis.com
Ζημιές έχουν σημειωθεί σε παλιά σπίτια στην περιοχή της ελασσόνας και συγκεκριμένα στα χωριά που . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων μετά την σεισμική . Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Δύο ελαφρά τραυματίες στο χωριό δαμάσι από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην ελασσόνα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα. Χαμηλή ποιότητα δαμασι σεισμοσ onlarissa.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα. Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Οι άνδρες μεταφέρθηκαν για καθαρά προληπτικούς . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της κυριακής (08/08) στην ελασσόνα. Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Δύο ελαφρά τραυματίες στο χωριό δαμάσι από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην ελασσόνα. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Ζημιές έχουν σημειωθεί σε παλιά σπίτια στην περιοχή της ελασσόνας και συγκεκριμένα στα χωριά που . Χαμηλή ποιότητα δαμασι σεισμοσ onlarissa.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα. Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της κυριακής (08/08) στην ελασσόνα. Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας. Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Χαμηλή ποιότητα δαμασι σεισμοσ onlarissa.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Î'ΝΟΙΞΕ Η Î
Î'ΝΟΙΞΕ Η Î"Η ΣΤΟΝ Î"ΡΟΜΟ Î"ΙÎ' ΤΟ Î'ΛÎ'ΧΟÎ"ΙÎ'ΝΝΙ (ΦΩΤΟ/Î'ΙΝΤΕΟ from paidis.com
Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Οι άνδρες μεταφέρθηκαν για καθαρά προληπτικούς . Ο σεισμός στην ελασσόνα, μεγέθους 6 ρίχτερ, άφησε πίσω του καταστροφές σε μεσοχώρι και δαμάσι, με τους κατοίκους να παραμένουν μακριά από τα . Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Δύο ελαφρά τραυματίες στο χωριό δαμάσι από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην ελασσόνα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Οι άνδρες μεταφέρθηκαν για καθαρά προληπτικούς .

Ζημιές έχουν σημειωθεί σε παλιά σπίτια στην περιοχή της ελασσόνας και συγκεκριμένα στα χωριά που . Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Οι άνδρες μεταφέρθηκαν για καθαρά προληπτικούς . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της κυριακής (08/08) στην ελασσόνα. Χαμηλή ποιότητα δαμασι σεισμοσ onlarissa. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων μετά την σεισμική . Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Δύο ελαφρά τραυματίες στο χωριό δαμάσι από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην ελασσόνα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Χαμηλή ποιότητα δαμασι σεισμοσ onlarissa.

Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της κυριακής (08/08) στην ελασσόνα. ΜΕÎ
ΜΕÎ"Î'ΛΕΣ ΚÎ'ΤÎ'ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ Î'ΛΕΥΡΟΜΥΛΟ ΣΤΟ Î'ΜΟΥΡΙ (ΦΩΤΟ from paidis.com
Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Δύο ελαφρά τραυματίες στο χωριό δαμάσι από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στην ελασσόνα. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της κυριακής (08/08) στην ελασσόνα. Ο σεισμός στην ελασσόνα, μεγέθους 6 ρίχτερ, άφησε πίσω του καταστροφές σε μεσοχώρι και δαμάσι, με τους κατοίκους να παραμένουν μακριά από τα . Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων μετά την σεισμική . Ζημιές έχουν σημειωθεί σε παλιά σπίτια στην περιοχή της ελασσόνας και συγκεκριμένα στα χωριά που .

Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων μετά την σεισμική . Σεισμός σημειώθηκε το απόγευμα της κυριακής (08/08) στην ελασσόνα. Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Χαμηλή ποιότητα δαμασι σεισμοσ onlarissa. Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ο σεισμός στην ελασσόνα, μεγέθους 6 ρίχτερ, άφησε πίσω του καταστροφές σε μεσοχώρι και δαμάσι, με τους κατοίκους να παραμένουν μακριά από τα . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Ζημιές έχουν σημειωθεί σε παλιά σπίτια στην περιοχή της ελασσόνας και συγκεκριμένα στα χωριά που . Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος.

Σεισμοσ Ελασσονα : Î'ΝΟΙΞΕ Η Î"Η ΣΤΟΝ Î"ΡΟΜΟ Î"ΙÎ' ΤΟ Î'ΛÎ'ΧΟÎ"ΙÎ'ΝΝΙ (ΦΩΤΟ/Î'ΙΝΤΕΟ : Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας.. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων μετά την σεισμική . Με πολλή προσοχή μελετούν οι σεισμολόγοι την ακολουθία μετά τον μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της ελασσόνας. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα. Οι άνδρες μεταφέρθηκαν για καθαρά προληπτικούς .

Διαβάστε όλα τα άρθρα του stargr σχετικά με το θέμα σεισμοσ ελασσονα σεισμοσ. Ο σεισμός στην ελασσόνα, μεγέθους 6 ρίχτερ, άφησε πίσω του καταστροφές σε μεσοχώρι και δαμάσι, με τους κατοίκους να παραμένουν μακριά από τα .

0 Response to "Σεισμοσ Ελασσονα : ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ : Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel